0

КОРПА

Паун

Жанета Гелева Вељановска

Медиум: Лимитирана едиција, Сикле принт на специјална 310 гр. хартија, врамен со црна дрвена лајсна 3х3цм

Големина: 66х66cm

15.500ден

2 на залиха